BT 2016 18 4
Bìol. Tvarin. 2016; 18 (4)
https://doi.org/10.15407/animbiol18.04

Біологія тварин, том 18, №4, 2016

ЗАВАНТАЖИТИ НОМЕР

 

ЗМІСТ


 сторінки  
Бірта Г. О., Бургу Ю. Г., Назаренко В. О., Горячова О. О.
Фізико-хімічні показники підшкірного шпику свиней різного напряму продуктивності


9–13

Власенко С. А., Рубленко М. В., Чернишенко Т. М., Горницька О. В., Платонова Т. М.
Характеристика коагуляційних процесів у корів протягом вагітності, післяродового періоду та за акушерської й гінекологічної патології

 

14–21

Вудмаска І. В., Петрук А. П., Колісник Б. І.
Хімічний склад і поживність кормових ресурсів для оленів

 

22–29

Гаврилін П. М., Оліяр А. В., Мирний О. М.
Особливості морфогенезу органів універсального кровотворення та імунного захисту у плодів свині свійської

 

30–34

Галат М. В., Шаванова К. Є., Стрільчук М. Б., Шпирка Н. Ф., Стародуб М. Ф.
Ефективність діагностики токсоплазмозу великої рогатої худоби за допомогою імунного біосенcора

 

35–39

Камбур М. Д., Замазій А. А., Лівощенко Е. М., Плюта Л. В., Піхтирьова А. В., Остапенко С. В., Натяглий О. М.
Вплив гіпоксії на оксигеновий гомеостаз та кислотно-лужний баланс організму плода та новонароджених тварин

 

40–46

Кузів М. І.
Тривалість та ефективність господарського використання корів української чорно-рябої молочної породи

 

47–52

Мароунек M., Волєк З., Таубнер T., Душкова Д., Калачнюк Л., Цвіліховський Д.
Вплив амідованого альгінату на вміст холестеролу в сироватці крові, печінці і фекаліях щурів, утримуваних на раціоні з додаванням жиру і холестеролу

 

53–57

Масюк Д. М., Кокарєв А. В., Коляда С. Г., Фурда І. Л., Байдалюк В. А., Ситюк М. П.
Аналіз результатів моніторингових серологічних досліджень свиней щодо цирковірусної інфекції на території України за період 2013–2015 років

58–65
Михайленко Є. О., Дьомшина О. О., Ушакова Г. О., Грибан В. Г., Степченко Л. М.
Вплив кормової добавки «Гумілід» на показники протеїнового й амінокислотного обмінів у курчат-бройлерів кросу «Кобб 500»

66–71
Руденко О. П., Віщур О. І.
Cезонні та породні особливості пероксидних процесів і активність ензимів системи антиоксидантного захисту у коропових риб

 

72–77

Сабат М. Я., Іскра Р. Я.
Кінетичні параметри інуліназної та леваназної активності бактерій рубця баранів за впливу кліноптилоліту

78–85
Собко Г. В.
Вплив препарату «Антимаст» на стан T- і B-клітинної ланок імунітету корів, хворих на субклінічну форму маститу

 

86–92

Тертична О. В.
Формування популяцій кліщів у виробництві птахівничої продукції

93–97
Федець О. М., Курляк І. М., Данкович Р. С.
Глутатіон-залежні ензими печінки та сліпої кишки тварин

98–105
Фотіна Т. І., Зажарська Н. М.
Фізико-хімічний склад козиного і овечого молока залежно від висоти випасання тварин

106–112
Фурманевич М. Б., Віщур О. І., Смолянінов К. Б., Томчук В. А.
Вплив вітамінно-мінеральної добавки на вміст загальних ліпідів та співвідношення окремих їх класів у печінці та скелетних м’язах дворічок коропа у кінці вегетаційного періоду

113–119
Матеріали XV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених
«Молоді вчені у вирішенні актуальних проблем біології, тваринництва та ветеринарної медицини»
(8–9 грудня 2016 р., м. Львів)
120–204
 

Search