BT 2021 23 3

Bìol. Tvarin. 2021; 23 (3)

https://doi.org/10.15407/animbiol23.03

Біологія тварин, том 23, №3, 2021

ЗАВАНТАЖИТИ НОМЕР

 

Шановні учасники І Українсько-польського наукового форуму «АГРОБІОПЕРСПЕКТИВИ», пані та панове!

Маю за високу честь вітати Вас у стінах Інституту біології тварин НААН у чудовому українському місті Львові!

Спираючись на тривалу співпрацю з науковими установами та закладами вищої освіти Польщі, ми з 2021 року започатковуємо проведення щорічного Українсько-польського наукового форуму «Агробіоперспективи». Метою цього, і сподіваюсь, багатьох наступних форумів є налагодження і поглиблення наукової та освітньої співпраці між Україною, Польщею та іншими країнами з досліджень в різних галузях агробіології, сільського господарства, ветеринарії, екології. Переконаний, що спільні регулярні зустрічі вчених, викладачів і практиків з України і Польщі матимуть обопільний позитивний результат у достойному представленні аграрної та біологічної науки наших країн на європейському та світовому рівнях, налагодженню тісної міжнародної кооперації.

Прем’єрний сьогоднішній Форум покликаний акцентувати основну увагу на «Проблемах тваринництва в умовах екологічних викликів сучасності». У спільному обговоренні за круглим столом Форуму буде визначено основну тематику наступних «АГРОБІОПЕРСПЕКТИВ», які відбудуться наступного року в Польщі.

Цьогоріч на Форум зареєструвалося майже півтора сотні вчених з 5-ти країн. Сподіваюсь, що надалі їх ставатиме все більше, Форум набуватиме ваги і популярності, а його учасники вноситимуть свій максимальний вклад у покращення не лише агробіоперспектив, а й глобальніших перспектив сучасного світу.

Бажаю усім ефективної і продуктивної роботи, цікавих доповідей, захопливих дискусій, нових знайомств і наукових контактів! Вірю також, що водночас із цим Ви отримаєте гарні враження від України, Львова і нашого Інституту!

З повагою
Голова організаційного комітету Форуму,
Директор Інституту біології тварин НААН
Юрій САЛИГА

Search